<
ANYS KATNIS ANYS KATNIS

NEW DAY NEW EXPERIENCE
Saturday, 17 January 2015 | Saturday, January 17, 2015 | 1 comments
Bismillahirahmanirahim...

Bangun dari tidur baru aku teringat harini aku balik bangi. kau ghase ? hihi iolls rasa lemau laa sebab da nak start belajar. tapi takpalah belajar kata nak balas jasa parents kena laa sacrifice sikit masa tu. asyik mess then buang masa mereput kat rumah buat apa. tomorrow, my semester 2 is begin. i hope laa i hope i wish dapat laa lecturer yang okay dan tidak cerewet dan sangat understanding gitu. okayy my target or sems 2 ehh, emm erm okay nak lagi better dari semester 1. semester 1 pun not bad. guys, nak story experience masuk college tu fuhh hahaha sendiri story sendiri gelak bruhh. hihi actually tak teruk pun. first day masuk class rasa juga laa terkontang kanting. oranglain da ada kawan ramai after orientation day. yang aku kawan pun roomate jelaa. haha bergaul tapi tak berapa nak campur. alaa malu lagi kot. hihi. masuk class pun memang lagi ahh sorg. sebab roomate pun class lain kn. its okay laa. 1week tu iolls boleh kata iolls forever alone. after 1week tu da rapat2. basically benda ni semua normal. it takes time nak cari kawan. bukan setakat kawan biasa nak cari kawan rapat susah senang together right. nak buat kawan ni senang tapi nak cari yang the best tu susah. i nak highlight kat sini. okayy, i da jumpa kawan i yg rapat everything ahh everything kalau ada assignment in groups mesti berempat. that is Zura, Miza and Ell. Ell ni lagi tua dari kiteorg tapi muka bebudak. hahaha zura and miza geng sepermakanan. kerja kiteorg makan tak sudah. ada satu part tu balik from class memasing lapar. serious dalam lab da discuss nak makan apa tengah sibuk2 belajar tu lol. balik beli makan, okay you guys bayang bangi tu da la panas gila bahang dia kemain even hujan pun dengan dahaga depan hostel pulak ada jual like makan petang pisang goreng bagai (aku tak tahu dia da upgrade pisang goreng tu jadi pisang goreng cheese ke belum ) :D and then memacam laa. what type o ood yang kau nak semua kau boleh dapat. haha back to story, masuk je bilik semua ni haa tanggal tudung campak beg bagai terus buka food buka runningman then melantak. paling lawak rebut makan each other. ngek. thats why i called kawan sepermakanan. we put our name group "the kobas" tah pape kn tapi sbb kiteorg asyik membahan satu acc twitter nama dia koba. koba ni beruk annoyin tu yg asyik bahan je lol. alih2 melekat.

For new sem ni dapat pula satu bilik dengan dorg kelas pun tak berubah Alhamdullilah. maybe dengan dorg senang nak comitment, cooperate each other, understanding pun okay. hopefully this friendship long lasting Aaminn :) kawan lain2 pun aku rindu, masing2 jauh. kalau ada jodoh, jumpa lagi. Kawan biar beribu berkasih biar satu. kawan pun susah nak cari babe apa lagi nak cari sahabat. selagi ada kawan tu hargai. bukan nak cakap apa memasing ada experience kn dengan member you guys. but thats okay laa. benda pengalaman, mematangkan kita, aku sendiri pun banyak buat hal banyak buat silap dengan kawan2 aku sampai kekadang aku terasa im not a good friends. tapi kena yakin you still have long journey, ramai lagi kita tak jumpa, habis grad nak futher study lagi, ada yg nak kerja da. hidup ini berperingkat dan sangat singkat untuk mengalah.


Blogger nurhamiza shuhada said...

Keknis kek keju !!!!! Hahaha visit my blog , http://amijacuwada.blogspot.com see you tonight <3

 

Post a Comment